Nieuws

Blijf op de hoogte van onze bezigheden, nieuwe projecten en ontwikkelingen op ICT-gebied die ook voor u belangrijk kunnen zijn.

DOK21: Masterclass Toekomstvisie

29 mei

Op 22 april organiseert United Knowledge als onderdeel van DOK21 de masterclass "Toekomstvisie voor gemeenten".

DOK21: Masterclass Toekomstvisie

Een toekomstvisie wordt meer en meer een noodzaak voor gemeenten. Enerzijds omdat sinds de nieuwe wet ruimtelijke ordening (NWRO) gemeenten verplicht zijn om een structuurvisie te ontwikkelen. Met een strategische toekomstvisie kan zo'n keuze in een helder kader worden gezet en in relatie met andere beleidsterreinen. Een strategische toekomstvisie kan ook de basis zijn voor een sociale structuurvisie of citymarketing. Graag brengen we de masterclass onder de aandacht die DOK21 en Future Consult op 22 april op Neyenrode Business Universiteit organiseren over dit onderwerp.

U gaat naar naar huis met een projectopzet voor een visietraject in uw gemeente, het boek wijzer in de toekomst en een deelnamecertificaat.

Congresportal nu online

29 mei

Alle denkbare tools voor het organiseren van congressen op één website: inschrijven, rapportages, evaluatie, nieuwsbrief en integratie met relatiebeheer.

Congresportal nu online

Voor het Landelijk Overleg Milieuhandhaving maakten wij al eerder de Handhavingsportaal. Maar deze informatiebron voor milieuhandhavers was voor hen nog niet voldoende. Met lomcongres.nl maakten wij voor hen een centraal online platform voor alle congressen die zij organiseren.

Op de site staat niet alleen informatie over de congressen, maar de bezoekers kunnen zich ook direct inschrijven. Dat is voor de bezoekers erg eenvoudig. Iemand die zich voor het eerst inschrijft, maakt  tegelijkertijd een account aan voor de site. Dat houdt in dat zijn/haar gegevens bewaard worden. Bij het inschrijven voor een volgend congres zijn die gegevens al bekend, dus ze hoeven niet nogmaal ingevoerd te worden.

Volg ons op Twitter!

@UnitedKnowledge